Loading...
Uitgelicht

Travel Counsellors Conferentie België meer dan geslaagd

Begin februari vond de tweede editie van de Travel Counsellors Conferentie België plaats. In het prachtige hotel August in Antwerpen kwam een twintigtal Travel Counsellors en een aantal hoofdkantoor collega’s bij elkaar voor een inspirerende dag.

Deze informatieve dag begon met een Q&A ronde door Managing Director en founder van Travel Counsellors België Fred van Eijk en General Manager Travel Counsellors België Milka van Dam. Na deze interactieve sessie met interessante vragen en antwoorden gaf Yvonne van Lith, Senior TC Care, tips en tricks op administratief vlak. Voordat de volgende presentatie begon werd er nog uitgebreid geluncht en bijgepraat. De volgende sessie die op de planning stond was een presentatie van de gewaardeerde partner van Travel Counsellors CTT Groepsreizen. De dag werd met een workshop Storytelling, van trainer Jeroen de Hart, afgesloten. Na afloop vond er nog een aperitief plaats.

Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors België: “Deze editie van de Travel Counsellors Conferentie België bruiste weer van waardevolle informatie, inspiratie en voornamelijk optimisme. We kunnen trots zijn op deze steeds grotere groep Travel Counsellors en het is inspirerend om te zien hoe zij zich als ondernemers ontwikkelen.”

Jeroen de Hart, Trainer Travel Counsellors: “Ik heb een workshop Storytelling mogen geven aan de groep enthousiaste Travel Counsellors. Het was leuk en waardevol om te horen wat voor speciale verhalen iedereen had waarin hun expertise, behulpzaamheid en toegevoegde waarde als Travel Counsellor naar voren kwamen. We hebben de dag afgesloten met een gezellige borrel in Hotel August!”

Travel Counsellor David Maesschalck: “De conferentie voor Belgische Travel Counsellors was zeer leerrijk, boeiend en er was een heel leuke sfeer aanwezig. Ik heb er echt volop van genoten, zeker voor herhaling vatbaar.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op