Loading...
Nieuws

Travel Counsellors Conferentie “Beter dan ooit”

In het weekend van 20 mei vond dan eindelijk weer de jaarlijkse Nederlandse & Belgische Travel Counsellors Conferentie plaats in het Van der Valk Hotel in Tiel. Het thema dit jaar was “Beter dan ooit” en dit werd volgens vele Travel Counsellors en partners ervaren als zeer toepasselijk, inspirerend en een mooi thema.

120 Travel Counsellors, 30 partners van Travel Counsellors, 35 leveranciers en 18 hoofdkantoor collega’s hebben elkaar weer mogen ontmoeten tijdens een overweldigende conferentie. Het thema “Beter dan ooit” haakte in op de tijd waarin we nu leven. We zijn allemaal beter dan ooit, maar waarom ben jij beter dan ooit en waarom is Travel Counsellors beter dan ooit? Het thema liep als een rode draad door de hele conferentie heen.

Op de conferentie waren een aantal indrukwekkende gastsprekers aanwezig. Edino van Dorsten, één van de negen kinderen van Ruinerwold, heeft door zijn verhaal over het verleden en het nu een grote indruk achter gelaten. Zijn presentatie eindigde in een staande ovatie van het publiek. Ook Business- en Communications Strategist Carla de Barros Barbosa heeft het publiek wakker geschud met haar inspirerende en praktische presentatie. Tijdens haar verhaal hebben Travel Counsellors meegeschreven en zijn zij aan de slag gegaan met hun eigen PR. Én niet te vergeten was programmamaker en presentator Maurice Lede aanwezig. Hij heeft het publiek vermaakt en geënthousiasmeerd met een Q&A samen met Managing Director Fred van Eijk. Aan Maurice is het eerste We Love Travel Magazine editie 28 uitgereikt. Dit was een memorabel moment.

Na een drukke conferentie dag op zaterdag en een geslaagde leveranciersbeurs met meer dan 35 suppliers uit binnen- en buitenland vond op zaterdagavond traditiegetrouw het galadiner en de jaarlijkse award uitreiking plaats. Er waren ook heel wat Travel Counsellors die de afgelopen twee jaar hun 10 of 15 jarig jubileum hadden bereikt. Deze Travel Counsellors werden in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Sunny Cars won de award voor “Beste Leverancier 2021/2022” en Sandra van den Esschert won de award voor “Hoogste Phenix Omzet”; Phenix is het eigen online boekingssysteem van Travel Counsellors. Christina Lensen uit Breda won de award voor “Beste Nieuwkomer 2021/2022” en Willemieke Brouwer uit Nijkerk won de award voor “Best Business Development”. Sabina van Cruchten-Huyskens uit Roermond won de prestigieuze award voor “Hoogste Klanttevredenheid” en Peggy Otto uit IJmuiden won de Corporate award voor het grootste aandeel Business Travel. Marieke Verker uit De Kwakel won de award voor “Beste Travel Counsellor Groups & Incentive”. Door omstandigheden kon in 2020 de award “Beste Travel Counsellors Groups & Incentive” niet worden uitgereikt, maar deze conferentie was dan eindelijk het moment dat Philip Evers uit Leersum zijn award mocht ontvangen. De avond werd feestelijk afgesloten met een swingend optreden van de band Piano & Co.

Op zondagochtend is er naar een aantal Travel Counsellors en hoofdkantoor collega’s met hun persoonlijke en indrukwekkende verhaal geluisterd. Al met al was het een geweldig weekend waar de Travel Counsellors zijn geïnspireerd door externe sprekers en hoofdkantoor collega’s, maar voornamelijk door elkaar.

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op