Loading...
Familieweekend Travel Counsellors - Center Parcs Limburgse Peel
Nieuws

Travel Counsellors familieweekend - Center Parcs Limburgse Peel

Afgelopen weekend vond het Travel Counsellors familieweekend plaats in Center Parcs op de prachtige Limburgse Peel. Maar liefst 260 Travel Counsellors, partners, kinderen en hoofdkantoorcollega’s kwamen samen voor een weekend vol gezelligheid.

De vrijdagavond begon goed met een drukbezochte welkomstborrel. Zaterdagochtend waren alle Travel Counsellors uitgenodigd voor een korte presentatie over Center Parcs en Pierre & Vacances met interessante updates en een rondleiding over het park. Verder stond het weekend vooral in het teken van vrije tijd en hadden de Travel Counsellors en hun families alle tijd om het park, de vele faciliteiten en de prachtige omgeving te verkennen.

Hanna Swagerman, Travel Counsellor: “Het TC familieweekend was weer erg geslaagd. Het is altijd leuk om je collega's te zien, en hun gezinnen te ontmoeten. Om met elkaar te zijn in een hele andere omgeving, is leuk. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, maar geen verplichtingen, heerlijk! Een top weekend met het gezin en de gezelligheid van collega's!”

Milka van Dam, General Manager Travel Counsellors: “De opkomst het afgelopen weekend was geweldig. Met zo’n grote groep Travel Counsellors en hoofdkantoorcollega’s met hun mooie gezinnen bij elkaar, als ergens het Travel Counsellors familiegevoel naar boven komt, is het hier wel. Het weekend is ook een goed moment om bij te praten met bekende Travel Counsellors en nieuwe Travel Counsellors beter te leren kennen. Center Parcs was een fijne host, we hebben genoten!”

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op