Loading...
Nieuws

Travel Counsellors for Business lanceert data en insights platform voor zakenklanten

Travel Counsellors for Business, de zakenreistak binnen Travel Counsellors, heeft een data en insights-tool geïntroduceerd. Dit om de MKB-klant nog beter te kunnen ondersteunen. Het innovatieve platform, myTC Insights genaamd, is ontwikkeld voor klanten die de toegewijde ondersteuning willen van hun eigen, persoonlijke zakenreisadviseur in combinatie met de mogelijkheid om zelfstandig data en inzichten te raadplegen en te analyseren.

MyTC Insights biedt een uitgebreide reeks rapportagefuncties, waarmee klanten toegang krijgen tot hun travel management rapportages. Het platform is opgezet in samenwerking met Travelogix, een toonaangevend softwarebedrijf gespecialiseerd in data management voor de zakenreisbranche. Travel Counsellors for Business maakt gebruik van Travelogix's reporting solution en aanvullende modules zoals DataValet, DataShare en DataPublisher. Deze geavanceerde technologie biedt zowel voor de corporate Travel Counsellor als de zakenklant een enorme toevoeging aan de algehele reismanagementervaring.

Tamira van der Horst, Corporate Product & Operations Supervisor bij Travel Counsellors: “Wij zijn enorm enthousiast over deze mooie ontwikkeling die voortkomt uit de samenwerking met onze partner Travelogix. Het uitrollen van myTC Insights is volledig in lijn met onze visie en groeiplannen. Het is een grote stap voorwaarts en geeft onze corporate Travel Counsellors en hun zakelijke klanten naadloos toegang tot data-rapportages. Wij zijn ervan overtuigd dat dit platform voor iedere corporate Travel Counsellor de mogelijkheid biedt tot groei, dit vanwege de gemakkelijke werkwijze van de tool en het zelf kunnen samenstellen van dashboards en rapportages. Dit alles ondersteunt de Travel Counsellor in het doen waar zij goed in zijn: het bedienen van het MKB door maatwerkservice in iedere stap van het boekings- en adviesproces van de reis.”

Chris Lewis, oprichter en CEO van Travelogix: "Wij beschouwen het als een voorrecht om samen te werken met Travel Counsellors for Business. Het potentieel voor schaalbaarheid in deze partnership is enorm, te beginnen met de lancering van myTC Insights. We kijken uit naar verdere innovatieve mogelijkheden en vooruitgang in de toekomst nu wij samen aan deze reis begonnen zijn."

Corporate Travel Counsellor Rob van Lieshout: “MyTC Insights biedt ons op een snelle manier een duidelijk en gedetailleerd data-overzicht. Hiermee kan ik mijn zakelijke klanten nog beter adviseren en een efficiënt en kostenbesparend reisbeleid toepassen.”