Loading...
Nieuws

Travel Counsellors op ontdekking door Vietnam

In oktober begon Jeroen de Hart, Business Trainer bij Travel Counsellors, samen met zeven andere Travel Counsellors aan een onvergetelijke reis van een week naar Vietnam, in samenwerking met Turkish Airlines en lokale partners. Deze reis was van groot belang voor Travel Counsellors, aangezien Vietnam een essentiële bestemming is in hun portfolio.

De groep dook diep in de bruisende cultuur van Vietnam, beginnend in de enerverende stad Hanoi en de omliggende gebieden. Het reisprogramma omvatte originele activiteiten zoals een Vespa-tour door de stad en een smaakvolle culinaire ontdekkingstocht. De hoogtepunten van de reis waren onder andere een adembenemende cruise door Halong Bay en een avontuurlijke nachttreinreis van Hanoi naar Lao Chai Sapa. In Sapa verkende de groep de prachtige Muong Hoa-vallei en ontmoette de Black Hmong en Giay minderheden, waardoor ze een dieper begrip kregen van de etnische diversiteit van de regio.

De reis bood een rijke mix van ervaringen, van de drukte van Hanoi tot de serene rust van het bergachtige gebied. Daarnaast werden diverse hotels bezocht die vaak geboekt worden voor klanten van Travel Counsellors. De focus lag mede op het verkennen van lokale, kleinschalige ervaringen en het stimuleren van duurzaam toerisme.

Travel Counsellors wil graag haar dank uitspreken aan Turkish Airlines en hun gewaardeerde partner in Vietnam voor het mogelijk maken van deze inspirerende studiereis. Dit avontuur heeft niet alleen de reizigers verrijkt, maar zal ook bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening aan hun klanten door het aanbieden van nog meer bijzondere en op maat gemaakte reiservaringen in Vietnam.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op