Loading...
Nieuws

Travel Counsellors op self drive door Thailand

11 Travel Counsellors vlogen, op uitnodiging van Oriental Travel Thailand, met KLM naar het indrukwekkende Thailand. Daar wachtte een vol en onvergetelijk programma op hen. Met auto’s verzorgd door Sunny Cars reden ze zorgeloos van locatie naar locatie.

De genodigden mochten negen dagen lang de meest bijzondere en inspirerende plekken van Thailand ontdekken. Ze hebben onder andere de hoofdstad Bangkok, het culturele Nong Khai, charmante dorpje Chiang Khan en natuurlijk de populaire stad Chiang Mai bezocht. De Travel Counsellors hebben tijdens deze self drive een goede indruk van de bestemming gekregen.

Travel Counsellor Nadia de Wit: “Mijn eerste keer Thailand en dan ook nog per auto door het land reizen. Wat een mazzel dat ik mee mocht en wat hebben we een geweldige reis gehad! Zelf autorijden door (het noorden van) Thailand is heel goed te doen en echt een aanrader. Je kunt zelf kiezen welke route je neemt en stoppen waar je maar wilt voor de mooiste foto’s. Voor mij waren de hoogtepunten tijdens de reis de prachtige route langs de Mekong Rivier met de verschillende skywalks, de tempels die we bezocht hebben (de één nog kleurrijker dan de ander), slapen op de Sirila Farm en de stad Chiang Mai waar ik zeker nog een keer naar terug ga want hier zijn we veel te kort geweest.”

Tessa de Roode, werkzaam op het hoofdkantoor van Travel Counsellors, reisde met de Travel Counsellors mee: “Wat was alles tijdens deze reis super door Oriental Travel Thailand geregeld! De natuur, mensen en het eten, we hebben een week lang mogen genieten. Het links rijden is even wennen, maar verder vind ik een self drive een fijne manier van reizen. We hebben een goede indruk van het land gekregen en heerlijk kunnen bijkletsen met elkaar!”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op