Loading...
Uitgelicht

Travel Counsellors Partner Dag succesvol en drukbezocht

Op maandag 18 september 2023 vond de Nederlandse en Belgische Travel Counsellors Partner Dag in het Van der Valk Hotel Nootdorp plaats. Het overgrote deel van de Travel Counsellors waren hierbij aanwezig. Zij werden geïnspireerd en voorzien van de nodige informatie door 12 uiteenlopende commerciële partners.

Vanaf de ochtend druppelden de Travel Counsellors en enthousiaste commerciële partners binnen in het Van Der Valk Hotel Nootdorp. In tegenstelling tot voorgaande edities waren er deze keer korte, energieke en inspirerende presentaties per partner voor de gehele groep Travel Counsellors, waarnaast er de mogelijkheid was om vragen te stellen. De aanwezige partners waren een mix van onder andere hoteliers of de vertegenwoordigers daarvan, verkeersbureaus en cruise rederijen. De gemene deler van al deze partijen is de focus op de premium leisure klant.

De dag werd vakkundig georganiseerd en geleid door het commerciële team, de hosting lag in handen van Paul de Roo (Partnership Relations) en Jos van Doren (Partnership Relations Commercial) en de coördinatie bij Tessa de Roode (Commercial) en Ivy Hansler (Commercial).

Na de sessies volgde een borrel en diner voor de Travel Counsellors en de aanwezige partners. De uitgelezen kans om verder te netwerken, kennis te vergaren en bij te praten.

Lilian Miltenburg – Travel Counsellors in Nederland: “Het was een leerzame dag. Leuk om weer nieuwe en oude collega’s en partners te treffen om bij te praten en bij te leren.”

Milka van Dam – General Manager: “We kijken terug op een inspiratievolle en mooie dag. We wilden met deze editie een keer iets nieuws neerzetten en ons daarmee differentiëren. Dit pakte zeer goed uit. Zowel van onze partners als Travel Counsellors hebben we hier veel goede feedback op ontvangen. Ook de keuze om in te zetten op een iets specifiekere doelgroep qua deelnemende partners heeft goed uitgepakt. We zullen iets dergelijks vaker in onze evenementen gaan terugbrengen. Persoonlijk wil ik iedereen bedanken die deze dag tot een succes heeft gemaakt. Het is altijd een eer om zoveel mensen bij elkaar te hebben op onze eigen evenementen!”