Loading...
Nieuws

Travel Counsellors sluit boekjaar af met flinke groei

Op 31 oktober liep het boekjaar af voor Travel Counsellors en de afgelopen weken werd dan ook de balans opgemaakt. Travel Counsellors Nederland maakte een gestage groei in sales door van 12% ten opzichte van het vorige financiële jaar waarmee de totale omzet op 45 miljoen uitkomt. Deze groei komt voornamelijk voort uit de verdere uitbreiding van de ondernemingen van de individuele Travel Counsellors, evenals een groei in marge en een groei in het totaal aantal Travel Counsellors.

Augustus, september en oktober waren drukke maanden wat betreft de werving en selectie van nieuwe Travel Counsellors. 11 reisadviseurs hebben in deze maanden de interne introductietraining succesvol doorlopen en zijn van start gegaan als Travel Counsellor.

De internationale Travel Counsellors groep maakte dit boekjaar een groei in sales door van 14% ten opzichte van het vorige financiële jaar. Met een continue groeiend netwerk van meer dan 1700 Travel Counsellors in 7 landen wereldwijd is Travel Counsellors de grootste onafhankelijke reisonderneming ter wereld.

Acting General Manager Milka van Dam: “Ik ben super trots op deze resultaten. We zijn een sterke internationale organisatie die continue blijft groeien waardoor we kunnen blijven investeren in onze systemen en onze mensen. Hierdoor kunnen we ook perfect inspelen op veranderingen in de markt zoals de nieuwe richtlijn voor pakketreizen, daar zijn wij al een hele tijd klaar voor. We zien de toekomst dan ook zeer rooskleurig tegemoet.”