Loading...
Nieuws

Travel Counsellors viert 25-jarig bestaan met grootste conferentie ooit

Travel Counsellors bestaat dit jaar 25 jaar en dat werd vorig weekend groots gevierd tijdens de internationale conferentie in Manchester waar vele van de 1900 Travel Counsellors uit Engeland, Ierland, Nederland, België, Australië, Zuid-Afrika en Dubai en leveranciers uit de hele wereld bij elkaar kwamen. Vanuit Nederland & België reisden 100 Travel Counsellors en het voltallige team uit Den Haag af naar Manchester voor een flinke dosis inspiratie en gezelligheid.

Het thema van de conferentie dit jaar was: ‘25 years of moments that matter’ waarbij uitgebreid werd stilgestaan bij de ontwikkeling die de onderneming Travel Counsellors in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de vele individuele successen van de zelfstandige Travel Counsellors. Gastsprekers inspireerden de aanwezigen om nog meer uit zichzelf te halen. Zo vertelde de oprichtster van Coffee Republic, Sahar Hashemi, over het moment dat zij een sprong in het diepe waagde en haar eigen business begon en inspireerde de bekende avonturier Bear Grylls met zijn verhalen over zijn extreme expedities voor Discovery Channel en zijn mantra NGU: Never Give Up!

Zaterdagavond vond het galadiner en de Awards Ceremony plaats. De award voor ‘Beste Belgische Travel Counsellor’ werd voor het eerst gewonnen door het duo Jeroen Adriaenssens & Tom Vleugels. De avond werd spetterend afgesloten met een optreden van Gary Barlow. Op de foto winnaars Beste Belgische Travel Counsellor Jeroen Adriaenssens & Tom Vleugels: “We zijn superblij met deze award.”

Managing Director Travel Counsellors Nederland & België Fred van Eijk: “Voor mij was het wederom een onvergetelijk weekend. Extra bijzonder dit jaar om het met 130 collega’s uit België en Nederland te ervaren samen met de bijna 2000 andere genodigden. Het deed me goed om te vernemen dat wij blijven investeren in technologie en duurzaamheid en dat we de veiligheid en het welzijn van de klant hoog in het vaandel zetten. We zullen onze Travel Counsellors de komende tijd nog meer tools hiervoor gaan bieden.”

Travel Counsellor Arlette Veltjen was voor het eerst op een internationale conferentie er was onder de indruk: “Als nieuwkomer heb ik mijn droom job gevonden. Mijn nieuwe uitdaging. De conferentie in Manchester was zo indrukwekkend, aangrijpend en benadrukt nogmaals mijn enthousiasme om verder te doen. De talrijke inspirerende toespraken waren geweldig, leerrijk en “to the point”. Ik kreeg nog eens het besef waar alles om draait zodat ik nog beter kan doen. Ook de party’s waren de max… heel overdonderend en plezant. Bekende Travel Counsellors terug te zien dat maakte me blij. Ik kreeg zo een warm en gelukkig gevoel om erbij te zijn en om Travel Counsellor te zijn.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op