Loading...
Nieuws

Travel Counsellors viert jubileum Milka van Dam

Tijdens de Travel Counsellors Conferentie in Eindhoven werd General Manager Milka van Dam in het zonnetje gezet voor haar 12,5-jarig jubileum. Het gezin van Milka verraste haar terwijl ze on-stage plannen presenteerde aan de Travel Counsellors. Managing Director Fred van Eijk toonde zijn blijk van waardering tijdens een mooie speech.

12,5 jaar geleden was Milka degene die samen met Fred van Eijk aan de keukentafel de eerste Travel Counsellors verwelkomde. Van een handjevol Travel Counsellors en een team van drie man is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 200 reisadviseurs en 25 medewerkers in Nederland en België.

Fred van Eijk: “Deze jaren zijn omgevlogen. Vanwege het zeer prettige samenwerken en vooral het delen van de succesmomenten, de plannen en de positiviteit. Ik durf te beweren dat wij een van de sterkste managementteams in de Nederlandse reisbranche hebben, als ik kijk hoe wij deze inmiddels grote en nog steeds groeiende organisatie hebben op weten te bouwen en te ontwikkelen, ben ik trots. Ik kijk uit naar nog jaren van eenzelfde succesvolle en plezierige samenwerking met Milka!”

Milka van Dam: “Het is een voorrecht om al zo lang bij de organisatie betrokken te zijn. In 2006, toen ik begon, waren we nog echt aan het pionieren. Nu, 12,5 jaar later, staat er een oersterke onderneming. Uiteraard ben ik trots om mede aan het roer te staan van deze professionele organisatie. De Travel Counsellors, het team in Den Haag, het DNA van de organisatie, alles draagt bij aan mijn inspiratie om zo veel mogelijk voldoening uit mijn werk te halen.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op