Loading...
Nieuws

Travel Counsellors zien wat ze verkopen

Een groot gedeelte van de Belgische Travel Counsellors heeft dit jaar al kunnen deelnemen aan een van de vele incompany studiereizen van Travel Counsellors. Eerder dit jaar bezochten de reisadviseurs bestemmingen als Oman, Jamaica, Kroatië, India, Tenerife en Barcelona. Op dit moment ontdekt een groep Zuid-Afrika en in november vertrekken er Travel Counsellors naar Vietnam.

Managing Director België en Nederland, Fred van Eijk: “Elk jaar organiseren wij samen met onze gewaardeerde partners een aantal mooie studiereizen. Deze reizen zijn altijd erg leerzaam en inspirerend. Samen met andere Travel Counsellors een bestemming bezoeken is echt onbetaalbaar en dat is terug te zien in de commerciële resultaten. Ons doel is dan ook om jaarlijks zo veel mogelijk Travel Counsellors mee te kunnen nemen op reis. Bij terugkomst zie je het aantal boekingen groeien en zijn de onderlinge banden nog sterker dan dat ze al waren.”

Travel Counsellor Nicky Tritsmans, woonachtig in het Winksele, ging mee op studiereis naar Oman, Tenerife en India: “Het is altijd fantastisch om mee te mogen op Famtrip met Travel Counsellors. Je leert de bestemming en accommodaties pas echt kennen door het zelf te beleven. Bovendien ben je met collega’s op pad, en wordt er veel over het werk en het zelfstandig ondernemen gepraat. Hierdoor leren we ook steeds dingen van elkaar om het nog beter te doen. Een win-winsituatie dus!”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op