Loading...
Nieuws

Travel Counsellors sluiten Masterclass succesvol af

Travel Counsellors begon in november met een Masterclass voor hun reisadviseurs. Nu, zes maanden later, hebben maar liefst 50 Travel Counsellors het masterclass programma succesvol afgerond. Tijdens dit intensieve traject volgden de Travel Counsellors wekelijks webinars en online modules op gebieden als: marketing, bestemmingskennis en netwerken.

De webinars werden met veel enthousiasme verzorgd door externe partijen en collega’s van het hoofdkantoor. De Travel Counsellors leerden onder andere de mogelijkheden van Google, Pinterest, Canva en Mindmappen kennen. Andere belangrijke onderwerpen waren; netwerken in deze tijd en bestemmingskennis. Het geleerde werd direct met opdrachten in de praktijk gebracht. Zo gebruiken de Travel Counsellors de pandemie om zich beter dan ooit voor te bereiden, kennis te verbreden en hun marketing nog beter op te zetten.

Het behalen van het Masterclass traject werd uiteraard beloond. De Travel Counsellors kregen een doos We Love Travel Magazines opgestuurd met daarbij hun welverdiende certificaat en natuurlijk een flinke dosis nieuwe kennis, waar de Travel Counsellors de komende tijd verder op kunnen bouwen.

Business Development Coach Travel Counsellors, Monique Boom: “Juist nu de wereld oranje gekleurd is, is het als zelfstandig ondernemer belangrijk om zichtbaar blijven en in contact te blijven staan met je klanten. Het is nu de tijd om jezelf en je onderneming ‘klaar te maken’ voor de tijd die echt weer gaat komen….Want reizen gaan we weer, daar zijn we van overtuigd. De Masterclass sloot hier perfect op aan.”

Travel Counsellor Maaike Oostdam: “De Masterclass was zeer leerzaam en voor mij een manier om in verbinding te blijven en goed voorbereid te zijn voor als de wereld weer open gaat.”

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Contactgegevens