Loading...
Nieuws

Vertrouwd boeken belangrijkste factor bij het boeken van een reis

Uit onderzoek onder de klanten van Travel Counsellors blijkt dat 'boeken bij iemand die ik vertrouw' de belangrijkste factor voor hen is bij het boeken van een reis. Daarnaast zal verduidelijking van de vereisten/regelgeving per land het grootste effect hebben om de klant meer zelfvertrouwen te geven om op reis te gaan. 66% van de klanten wil dit jaar nog op vakantie naar het buitenland.

Travel Counsellors heeft vorige maand een klantonderzoek gedaan onder een groot deel van de klanten over reizen in tijden van Covid-19 om de klant zo nog beter te kunnen ondersteunen bij toekomstige reisplannen.

Uit het onderzoek bleek ook dat 46% van de klanten zich oncomfortabel voelt bij het ondergaan van een coronatest wanneer ze naar het buitenland willen reizen. Bij quarantainevereisten is dit zelfs 73%. De meerderheid voelt zich daarentegen wel comfortabel met een Digitaal Covid Certificaat. De laagste prijs is voor de klanten van Travel Counsellors de minst belangrijke factor bij het boeken van een reis, flexibele boekingsvoorwaarden vindt men daarentegen wel van belang. 60% van de klanten geeft aan dit jaar nog een vakantie in eigen land te willen boeken of heeft dit al gedaan. Ruim 97% van de klanten zou zijn of haar Travel Counsellor aanbevelen bij familie en vrienden.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op