Loading...
Sijthoff Lounge Hero image
Nieuws

Vruchtbare zomer voor Travel Counsellors wat betreft groei in aantal nieuwe franchisenemers

Travel Counsellors kijkt terug op een vruchtbare zomer. Maar liefst 15 Nederlandse en Belgische Travel Counsellors hebben zich in de zomermaanden ingeschreven voor een van de introductietrainingen. Deze week is de aftrap van weer een nieuwe introductietraining, de tweede training van de maand september. Vier enthousiast deelnemers begonnen maandag aan de Travel Counsellors Travel Academy. Ook de trainingen in oktober en november zitten al zo goed als vol.

De introductietrainingen hebben afgelopen maanden grotendeels online plaatsgevonden. De organisatie met vanuit huis werkende reisadviseurs is ingericht om efficiënt online met elkaar in contact te blijven. Travel Counsellors gebruikt al jaren diverse tools en systemen, waardoor de overstap naar volledig online gemakkelijk gemaakt kon worden. Ondanks de vooruitstrevende online tools is Travel Counsellors verheugd sinds september weer (deels) op kantoor training te kunnen geven in kleine groepjes.

Paul de Roo, Partnership Relations bij Travel Counsellors, is nauw betrokken bij het werving en selectie proces: “Het is geweldig om te zien dat de Travel Counsellors in deze tijd de stap wagen. Het zijn allemaal enthousiaste toppers, die de tijd nemen hun bedrijf op te zetten en waarvan ik zeker weet dat ze het supergoed gaan doen zodra de markt weer aantrekt. Ondanks dat Corona onze reisbranche al maanden in zijn ‘greep’ houdt, ben ik positief gestemd over de toekomst. In de afgelopen zomer ben ik door verschillende personen benaderd, zowel binnen als buiten de reisbranche, die hun droom niet langer On Hold willen laten staan en die juist nu de stap maken om zich bij onze organisatie aan te sluiten. “We schrijven onze ‘eigen’ toekomst”- is een quote waarin ik sterk geloof. Datzelfde geloof en vertrouwen hebben de kandidaten die komende maanden met onze opleiding zullen starten."

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op