Loading...
Uitgelicht

Kinderen op school? Waarom Travel Counsellor zijn perfect is voor drukke ouders.

Voor veel ouders is het soms lastig het schema van de kinderen te combineren met hun werk en alles eromheen, wat resulteert in overvolle agenda’s. Het is dan goed om even de balans op te maken en plannen te maken voor de aankomende maanden.

Heb je weleens gedacht aan de voordelen van het hebben van een eigen onderneming als Travel Counsellor? Hier zijn de 5 belangrijkste redenen waarom het geweldig is om Travel Counsellor te zijn wanneer je kinderen hebt.

Flexibiliteit

Werken rondom het schema van je kind kan lastig zijn. Als Travel Counsellor bepaal je zelf waar en wanneer je werkt en ben je dus volledig flexibel. Je bepaalt zelf welke uren je werkt, wanneer je pauze neemt, hoe laat je dag begint en wanneer je werkdag eindigt. Flexibiliteit is voor veel Travel Counsellors een van de grootste voordelen omdat het ze helpt het gezinsleven te combineren met het runnen van een succesvol bedrijf.

Tijd doorbrengen met de kinderen

Het leven van kinderen is behoorlijk druk; van naschoolse activiteiten tot dagen dat ze ziek thuis zijn – Travel Counsellor zijn betekent dat je er altijd kunt zijn voor je kinderen.

Werk in je eigen tempo

Laat vaste kantooruren je niet tegenhouden. Als Travel Counsellor ontwikkel je een werkroutine die werkt voor jou, je gezin en je klanten. Werken van 9 tot 5 is niet alles; ontdek wanneer jouw meest productieve uren zijn en ga dan aan de slag.

Meer tijd voor jezelf

Als we eerlijk zijn staan veel ouders te springen wanneer de kinderen na de zomervakantie weer naar school gaan en ook dat is een reden waarom Travel Counsellor zijn zo fijn is. Je hebt niet alleen de tijd om je te richten op je eigen onderneming wanneer je dat wil, maar ook om je bezig te houden met je favoriete vrijetijdsbestedingen.

Doe klusjes gedurende de dag

Een ander voordeel van Travel Counsellor zijn is dat je tussendoor klusjes en huishoudelijke taken kunt verrichten. Heb je een paar minuten over tussendoor? Dan doe je een was of ruim je de vaatwasser uit. Zo heb je aan het eind van de dag tijd vrij om door te brengen met vrienden en familie.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op