Loading...
Uitgelicht

Waarom Travel Counsellors zo graag samenwerkt met DMC's

Een DMC, Destination Management Company, is een gespecialiseerde organisatie die in het land zelf opereert en uitgebreide lokale kennis van hun specifieke bestemming heeft. Ze bieden ondersteuning aan onze klanten; van het ontvangst op de luchthaven tot de begeleiding tijdens de reis. Onze Travel Counsellors bouwen hun bedrijf op door klanten een persoonlijke service en unieke ervaring te bieden en onze DMC's stellen hen in staat om dit volgens de hoogste standaard te doen.

Wat biedt een DMC jou?

DMC's bieden een uitbreiding op jouw bestemmingskennis

De wereld is een behoorlijk groot en het is onmogelijk om de ins en outs van elk land te kennen. Onze DMC-partners zijn experts op hun bestemming, met uitgebreide lokale kennis. Hierdoor kunnen de Travel Counsellors maatwerk bieden aan de klant, zelfs voor de meest afgelegen bestemmingen!

Door met DMC's te werken, kunnen Travel Counsellors authentieke en unieke ervaringen creëren die klanten nergens anders kunnen vinden. Onze DMC's doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten niet alleen een vakantie hebben, maar dat ze ook echt de bestemming en cultuur ervaren.

Ze bieden een persoonlijke service van begin tot eind

Door de directe relaties van de DMC’s met partners ter plaatse worden klanten altijd op een persoonlijke manier benaderd. Daarnaast is er altijd iemand die voor de Travel Counsellor klaarstaat als er iets gebeurt wanneer de klant op bestemming is.

Ze zullen aanbevelingen doen op basis van de behoeften van jouw klanten

Onze DMC-partners delen onze waarden, cultuur en ethos en begrijpen hoe belangrijk het is om persoonlijke service van het hoogste niveau te bieden. Ze werken samen met onze Travel Counsellors en leren hun klanten als individuen kennen, wat betekent dat ze boeken wat goed is voor hun klant. Daarom werken we alleen samen met de allerbeste DMC’s over de hele wereld!

Boeken via DMC's geeft je tegelijkertijd meer controle en betere commissie

Door rechtstreeks met DMC-partners samen te werken, hebben onze Travel Counsellors nog meer controle over hun boekingen en de ervaring die de klant opdoet tijdens de vakantie. Door de directe samenwerking met de DMC wordt er geen gebruikgemaakt van een 'tussenpersoon', waardoor je hoge marge kunt verdienen en toch zeer concurrerende prijzen kunt bieden aan klanten.

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op