Loading...
Column

Weer op zakenreis

Na 2 jaar met negatieve reisadviezen en reisbeperkingen en ontelbare online meetings vloog ik eindelijk weer naar het hoofdkantoor van onze internationale groep in Manchester. Weerzien met collega’s, bijpraten, tijd voor discussie en reflectie, elkaar in de ogen kijken, vragen hoe het nu echt met iemand gaat en met consensus beslissingen nemen. En natuurlijk ook; gezamenlijk voelen en vieren dat de toekomst rooskleurig is. Ook binnen zakelijk contact is deze quality time noodzakelijk en uitzonderlijk effectief. Dat krijg je niet via je laptop.

Gelukkig ben ik niet de enige die erkent dat de digitale zakenwereld zijn beperkingen heeft. Soms moet je gewoon het vliegtuig in stappen om elkaar te zien en te spreken. Wij zien dat daadwerkelijk in de groei van de zakelijke boekingen. In april zagen wij in onze internationale groep een resultaat van 133% t.o.v. april 2019 voor zakenreizen.

Niet alleen de vakantieganger heeft behoefte aan beleving.

Ook een Business Travel Counsellor worden?

Natuurlijk is het een grote beslissing om eigen baas te worden. Daarom staan wij klaar met raad en daad! Neem contact op met onze collega's via 070-3141831.

Stuur ons een e-mail