Loading...
Uitgelicht

Werk waar je gelukkig van wordt

Een groot gedeelte van onze tijd brengen we door op het werk. Des te belangrijker om iets te doen waar je blij van wordt! “Reizen zit in mijn bloed” en “reizen is mijn passie”; dit horen wij regelmatig om ons heen. Hoe mooi is dat! Het is ook niet voor niets dat zo veel mensen weer terugkeren in de branche, nadat ze er een tijd uit zijn geweest. Travel Counsellors is “the brand with the happiest people” en dit is waarom:

Als Travel Counsellor kun je zelf je tijd in delen en werken waar en wanneer je maar wilt. Dat betekent dat je niet langer vastzit aan reistijd, lange werkdagen, eisen van leidinggeven en het lastig combineren van je privéleven met werk.

Ruim 25 jaar geleden veranderde Travel Counsellors de toekomst van de reisbranche voor altijd. Als pioniers besloten we een organisatie op te richting die hetgeen waarin zij echt geloven op nummer één zet: persoonlijke service. Terwijl iedereen mooie e-commercewebsites, aantrekkelijke winkels en enorme callcenters bouwde, begon Travel Counsellors iets heel anders te ontwikkelen... Travel Counsellors zette een reisorganisatie op gericht op een andere toekomst, een betere toekomst gebaseerd op relaties. Alleen de allerbeste reisprofessionals mochten zich aansluiten. Men had geen hoge kosten van een bedrijfspand en personeel meer door het innovatieve concept.

Het is dan ook geen wonder dat 96% van de Travel Counsellors houdt van hun werk en 97% niet terug zou gaan naar hun oude baan.

De Travel Counsellors geven de volgende redenen hiervoor: een gezonde balans tussen werk en privé, geen woon-werkverkeer meer, hogere verdiensten, beloningen en erkenning, vrijheid en flexibiliteit. Ze kunnen verlof opnemen wanneer ze willen, zijn eigen baas en kunnen hun eigen beslissingen maken. Als zelfstandige reisadviseur bouw je hechte en vertrouwde relaties op met collega's en klanten. Er worden vele evenementen georganiseerd die bijdragen aan dit gevoel. Denk aan leveranciersdagen, (internationale) conferenties, trainingen, opleidingen, studiereizen en coaching. Dit alles en meer... brengt het plezier in werk weer terug.

Ben jij ook toe aan werk waar je echt gelukkig van wordt? Travel Counsellors biedt de allerbeste ondersteuning en minimaliseert het risico dat je als ondernemer draagt. Neem contact met ons op zodat we je kunnen laten zien hoe we jou kunnen helpen om je eigen succesvolle reisonderneming te starten.

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op