Loading...

Zes nieuwe Travel Counsellors

Met maar liefst vijf kandidaten die in januari zijn geslaagd voor de Travel Academy en zes kandidaten die met hun introductietraining zijn gestart, kan het jaar niet beter beginnen. Wat opvalt is dat steeds meer young professionals onder de 30 jaar Travel Counsellors weten te vinden.

Travel Counsellors start 2024 sterk met zes nieuwe enthousiaste kandidaten. Zij komen uit alle windstreken van Nederland en Vlaanderen en zijn dinsdag 16 januari begonnen met de Leisure training. Deze training is speciaal samengesteld voor reisadviseurs die ruime ervaring hebben in de reisbranche. Zij luiden het begin in van de vele trainingen die op de planning staan voor het aankomende jaar.

Dat de trainingen tot een positief resultaat leiden blijkt uit de vijf Travel Counsellors die in januari geslaagd zijn aan de Travel Academy en Bootcamp. Deze vijf reislustige kandidaten, zonder werkervaring in de reisbranche maar met een commerciële achtergrond, volgden verschillende modules om opgeleid te worden tot volwaardige reisadviseurs.

De nieuwe geslaagden staan in lijn met de positieve groei van meer dan 300 nieuwe zelfstandigen die vorig jaar zijn aangesloten bij de Travel Counsellors groep. Het totaal staat wereldwijd nu op 2000 Travel Counsellors. Dit geeft aan dat de Leisure training, Bootcamp en Travel Academy een goede opleiding bieden aan kandidaten die een eigen onderneming willen starten in de reiswereld.

Deze keuze in opleidingen blijkt succesvol te zijn en te passen bij de behoeftes van de zelfstandigen. Wat opvalt is dat het aantal kandidaten onder de 30 jaar, die zich aanmelden voor een van trainingen gegeven door Travel Counsellors, steeds groter wordt.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op