Loading...

Een grote stap

Het starten van een franchise is een grote stap. Om een beeld te krijgen van wat dit inhoud, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen en alle vragen te stellen die je hebt.

Je kunt ons bereiken via 0800-74875 of carriere@travelcounsellors.be

Een goed gesprek

  1. We begrijpen dat het een grote stap is om je betaalde baan op te zeggen en je eigen bedrijf te beginnen. Gelukkig zit ons team klaar om advies te geven over welke van onze mogelijkheden bij jouw persoonlijke situatie past.
  2. Uit eigen ervaring weten zij hoe het voelt om het roer compleet om te gooien en begrijpen dan ook als geen ander de eventuele zorgen en bezwaren die je kunt hebben.

Professioneel advies

Ons ervaren team is het gewend om nieuwe franchisenemers te ondersteunen bij het opstarten van hun eigen onderneming. Zij bekijken tevens of het openen van een eigen Travel Counsellors-franchise bij jou en jouw situatie past.

Als je daar behoefte aan hebt, kunnen wij je ook in contact brengen met andere zakelijke Travel Counsellors die de sprong al hebben gewaagd, zodat zij je kunnen vertellen over hun eigen ervaringen.

De vraag naar zakelijke reisexperts is de afgelopen jaren enorm gestegen en de motor achter onze recente groei. Het is goed om te zien dat deze tak van onze business zo snel groeit. — Marina Sneijders - Recruitment Executive
  1. Vul hieronder het formulier in met jouw gegevens

  2. Wij zoeken de juiste persoon om jou te helpen

  3. Zij neemt contact met jou op

Neem contact op