Loading...

Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Ontmoet CEO Steve

Uitgelicht

In 1994 richtte David Speakman het bedrijf Travel Counsellors op. Geïnspireerd door de verwachting dat steeds meer mensen vanuit huis willen werken werd Travel Counsellors in Engeland geboren. Twaalf jaar later nam CEO Steve Byrne het roer over.

Partners in binnen- en buitenland

Verhalen

Travel Counsellors werkt samen met 70.000 leveranciers wereldwijd waardoor we toegang hebben tot de scherpste tarieven voor vluchten, accommodaties, excursies, autohuur, transfers en zo veel meer.

Meet the team

Verhalen

Een hoofdkantoor dat ondersteuning biedt op het gebied van Business Development, administratie, IATA, marketing en IT (en alles wat je verder nodig hebt!) en ook nog eens voelt als een familie.

Travel Counsellors viert jubileum Milka van Dam

Nieuws

Tijdens de Travel Counsellors Conferentie in Eindhoven werd General Manager Milka van Dam in het zonnetje gezet voor haar 12,5-jarig jubileum. Het gezin van Milka verraste haar terwijl ze on-stage plannen presenteerde aan de Travel Counsellors.

"Thuis werken?"

Uitgelicht

Travel Counsellors bestaat al 25 jaar, maar als het op trends aankomt zijn we koplopers. Vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit staan met hoofdletters in ons vaandel. Voor veel zzp’ers is thuiswerken inmiddels achterhaald.

Veilig & vertrouwd boeken

Uitgelicht

Bij het boeken van een reis is het voor klanten belangrijk dat ze hun reis onderbrengen bij iemand waar ze vertrouwen in hebben, iemand waar ze op kunnen bouwen, iemand die precies weet wat zij belangrijk vinden.

“Ik ben trots dat ik Travel Counsellor ben!”

Het leven van een TC

Na 20 jaar op het reisbureau, heeft Judith de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen als Travel Counsellor. Inmiddels mag ze zich Beste Nieuwkomer 2018/2019 noemen! Benieuwd naar haar verhaal?

"Ga ervoor!"

Video

Natalie over haar ervaringen als Travel Counsellor.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op