Loading...

Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Stijging in cijfers Travel Counsellors zet door

Nieuws

De omzetcijfers zijn al weken ruim boven de 80% en regelmatig zelfs boven de 90% ten opzichte van 2019. De boekingswaarde is daarbij zelfs een stuk hoger dan in 2019.

Travel Counsellors positief over de toekomst

Nieuws

Op de vraag hoe tevreden men is over de mogelijkheden om een succesvolle Travel Counsellor te zijn werd gemiddeld een 8 gegeven. De ondersteuning van het hoofdkantoor bleek hierbij een belangrijke factor en scoorde ook een 8.

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Manon

Het leven van een TC

We vroegen Travel Counsellor Manon naar haar mooiste herinnering en al snel kwamen er allerlei verhalen naar boven. Een ding hadden ze allemaal gemeen; het internationale karakter van Travel Counsellors, wat voor Manon heel waardevol is.

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Vivianne

Het leven van een TC

Vivianne deelt haar mooiste herinnering als Travel Counsellor en dat is er niet zomaar één! Vivianne is namelijk een Gold Travel Counsellor, wat inhoud dat je bij de 10% Travel Counsellors wereldwijd zit met de hoogste inkomens.

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Antonia

Het leven van een TC

Als we Antonia vragen naar haar mooiste herinnering als Travel Counsellor, begint ze meteen te stralen; “waar ik direct aan moet denken zijn de fijne contacten met mijn klanten en collega’s”. Het gevoel is niet in één moment te vangen.

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Henny

Het leven van een TC

Henny heeft als Travel Counsellor in de loop der jaren vele bijzondere momenten meegemaakt. Toch is er een moment dat haar direct te binnen schiet; een onvergetelijke reis met collega Travel Counsellor Elize naar Ecuador.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op