Loading...

Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Bianca

Het leven van een TC

Travel Counsellor Bianca stond zo’n 12 jaar geleden in een van onze eerste campagnes. En niet alleen, nee, met haar kinderen! Een leuke herinnering voor het hele gezin, die ze graag nog eens dunnetjes overdoen.

Eerste virtuele Travel Counsellors Conferentie groot succes

Nieuws

Op zaterdag 20 maart vond de jaarlijkse Nederlandse & Belgische Travel Counsellors Conferentie virtueel plaats. Vanuit het Van der Valk Hotel Tiel werd er een livestream gehost en waren diverse sprekers te zien, waaronder Floortje Dessing.

Travel Counsellors worden verrast met awards

Nieuws

Travel Counsellors werden afgelopen maandag in het zonnetje gezet voor het winnen van een TC Award. Tijdens de wekelijkse interne tv-uitzending van Travel Counsellors genaamd TCTV werden de genomineerden en winnaars online verrast met hun award.

Nieuwe uitdaging: Zelfstandig Business Travel Development Manager

Business Travel

Voel jij je als een vis in het water op de zakelijke reismarkt en heb je een sales achtergrond, bekijk dan eens de mogelijkheden om je eigen onderneming te starten als Zelfstandig Business Travel Development Manager bij Travel Counsellors!

Travel Counsellors geslaagd voor de Travel Academy

Nieuws

De derde groep Travel Counsellors heeft het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen. Twee Nederlandse en twee Belgische Travel Counsellors zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding.

Travel Counsellors aan het woord

Het leven van een TC

Langzaam gaan de grenzen weer open en worden er weer reizen geboekt, maar dat het een lastige tijd is voor de reisbranche staat boven kijf. Hoe beleven de Travel Counsellors deze periode en hoe gaat het hoofdkantoor ermee om?

Top 10 reisinspiratie opdoen vanuit huis

Inspiratie

Onder het mom van ‘Dream now, Travel later’ hebben wij een top 10 samengesteld met manieren waarop je vanuit huis alvast kunt beginnen met de voorpret voor al die mooie reizen die je in de toekomst vast weer gaat maken.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op